Kleuradvies met basis stijltips

Kleuren doen veel met en voor je uitstraling. Met de juiste kleuren kun je er stralend uitzien, maar kleuren kunnen je ook vermoeider laten lijken. De kleuren die je draagt moeten passen bij wie jij bent. Een introvert persoon kiest vaak eerder voor wat gedemptere kleuren dan een extravert persoon. Wil jij weten welke kleuren jou mooi staan of welke kleuren jou nog meer mooi staan? Dan kan een basis-kleuradvies je verder helpen. Omdat jouw stijl de basis is van jouw kleding geef ik je tijdens dit advies ook een aantal basis-stijltips die je zelf kunt toepassen op jouw figuur. Hiermee straal je nog meer als "echt JIJ!" in jouw stijl.

Resultaat:
Na afloop van dit advies weet je wat jouw mooiste kleuren zijn en hoe je deze het beste in kunt zetten bij jouw persoonlijkheid.

Inhoud en werkwijze

Tijdens het kleuradvies kijken we naar jouw persoonlijkheid, maar ook naar je ogen, je huid en je haren. Hebben deze een koele of een warme ondertoon en heb je veel of juist weinig contrast in je gezicht? Na een korte intake, waarin ik een beeld wil krijgen van wie jij bent, gaan we aan de slag met kleuren. We bekijken de kleuren van de door jou klaargelegde kleding. Vervolgens leg ik uit hoe ik werk met de 6 kleurgroepen en bepalen we de beste kleuren voor jou. Je krijgt tips over hoe je de kleuren het beste kunt dragen en eventueel in kunt zetten voor je uitstraling. Ook geef ik je een aantal basistips op het gebied van stijl. Met deze tips kan jij zelf aan de slag met jouw eigen kledingstijl.

Ik kom naar jou toe voor het advies, zodat je al je kleding bij de hand hebt. Het advies duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur uur.

Resultaat

Na afloop van dit advies weet je wat jouw mooiste kleur(groep)en zijn en hoe je deze het beste in kunt zetten bij jouw persoonlijkheid. Je krijgt kleurenkaartjes in portefeuilleformaat van de kleurgroepen die jou het meest doen stralen, die je kunt gebruiken bij het kopen van kleding. Het is ook mogelijk om als extra een kleurenwaaier aan te schaffen.

Compleet kleur- en stijladvies

Kleding en stijl is meer dan kleuren en mode. Zonder kleur is je stijl niet compleet, maar jouw stijl bepaalt hoe en welke kleuren jij draagt. Wil jij weten welke kleuren en kledingstukken jou goed staan? Wil je juist minder bezig zijn met kleding maar er wel goed gekleed bijlopen? Wil jij jouw eigen kledingstijl (verder) ontwikkelen? Wie jij bent bepaalt welke stijl bij jou past. Stijltips kunnen helpen om bij jouw figuur passende kleding op een afkledende manier te dragen.

Inhoud en werkwijze

Tijdens het kleur- en stijladvies kijken we naar jouw persoonlijkheid, je kleuren, je figuur en naar jouw eigen stijl. Wat wil je camoufleren en accentueren? Welke kleding kun je het beste dragen bij jouw figuur? Wat is jouw kledingstijl en wat wil je uitstralen? Na een korte intake waarin ik een beeld wil krijgen van wie jij bent, gaan we aan de slag met kleuren. Ik leg uit hoe ik werk met de 6 kleurgroepen en we bepalen de beste kleuren voor jou. We bekijken jouw kleding die je klaar hebt liggen en bespreken al je vragen. Daarna gaan we over op het stijladvies. We bespreken jouw bodybalanspunten. Ik leer je waar je de nadruk op kunt leggen en wat je kunt camoufleren. Als laatste bekijken we de 6 kledingstijlen en bepalen welke kledingstijl het beste bij jou past. Ik leg uit hoe je deze stijl meer kunt uitbouwen. Na afloop krijg je kleurenkaart(en) met jouw kleurgroepen en een handig e-boekje waarin alle stijltips staan. Het is ook mogelijk om als extra een kleurenwaaier aan te schaffen.

Ik kom naar jou toe voor het advies, zodat je al je kleding bij de hand hebt. Het advies duurt ongeveer twee uur.

Resultaat:

Na afloop van dit advies weet je:
- Wat jouw mooiste kleur(groep)en zijn
- Wat jouw bodybalanspunten zijn
- Hoe je kunt benadrukken of juist camoufleren
- Wat jouw persoonlijke kledingstijl is
- Hoe je sieraden en prints in kunt zetten om het mooiste uit jezelf te halen

Kast sessie

Sta je ook wel eens voor je -volle- kledingkast en denk je “Ik heb 'niks' om aan te trekken?” Pak je altijd hetzelfde uit de kast of vind je het lastig om leuke combinaties te bedenken? Dan is een kast sessie iets voor jou!
Tijdens een kast sessie bekijken we, na een kort kleur- en stijladvies, de kleding die je hebt. We kijken welke stukken je nodig hebt om jouw stijl compleet te maken, welke combi's leuk zijn en behandelen we al jouw vragen op kledinggebied.

Inhoud en werkwijze

Na een korte intake, als kennismaking en om te weten wie jij bent en wat je wilt, duiken we je kast in. Vooraf krijg je wat "huiswerk" zodat we ons goed voor kunnen bereiden op dit "avontuur". We bekijken kort welke kleuren je goed staan en wat jouw stijl is. Met jouw kleding maken we setjes en maken we nieuwe combinaties. Hierbij nemen we ook jouw twijfelstukken door. We beslissen wat er weg kan en met welke nieuwe items jij eventueel je garderobe kunt aanvullen. Je zult verrast zijn welke nieuwe combinaties er met jouw eigen kleding mogelijk zijn en welke kledingstukken je zo weer als "nieuw" kunt dragen!

Ik kom naar jou toe voor het advies, zodat je al je kleding bij de hand hebt. Het advies duurt ongeveer twee/twee-en-een-half uur.

Resultaat

Na afloop van deze sessie:
- Heb jij meer inzicht in jouw mooiste kleuren en pasvormen
- Heb jij nieuwe setjes kleding van kleding uit je kast
- Weet jij welke stukken je als basis kunt gebruiken
- Weet je welke kleding er nodig is om je garderobe eventueel aan te vullen
- Kun je zelf nieuwe combinaties maken

Coach shoppen

Heb je een hekel aan shoppen of zie je door de bomen het bos niet meer als je in een winkel bent? Heb je een advies gehad maar weet je niet zo goed hoe je deze toe moet passen als je eenmaal aan het shoppen bent? Ben je op zoek naar kleding en vind je het lastig om de juiste kleding te vinden? Of zoek je iets voor een speciale gelegenheid? Wil je graag in één keer klaar zijn met shoppen en er niet te veel tijd aan besteden? Dan is een persoonlijke shop sessie iets voor jou!

Inhoud en werkwijze

Als vervolg op een eerder advies (kleuradvies, stijladvies of kastsessie) gaan we het geleerde nu toepassen in de praktijk. Tijdens het coach-shoppen gaan we samen naar één of meerdere kledingzaken. In overleg bepalen we waar we naartoe gaan. Ik laat je zien waar je op moet letten tijdens het shoppen en welke combinaties, kleuren en kleding je mooi staan. Hierbij kijk ik naar wat jouw stijl is en wat bij jou (persoonlijk en figuur) past, maar natuurlijk haal ik ook kleding uit het rek om je eens wat anders te laten proberen dan je zelf zou bedenken of uit zou zoeken. Zo laat ik je zien wat er nog meer mogelijk is.

We nemen eerst even de tijd om te bespreken wat je wilt en waar je naar op zoek bent. Dit doen we onder het genot van een bakkie. Hiervoor heb je dan ook als huiswerk al ideeën verzameld en heb ik mij ook voorbereid door alvast collecties voor je door te nemen. Daarna gaan we aan de slag met kijken, passen, proberen en leren. Het advies duurt ongeveer twee uur.

Resultaat:

Na deze personal shop sessie
- Kan jij sneller shoppen omdat je weet waar je op moet letten
- Heb je nieuwe ideëen en kun je andere combinaties maken dan je normaal doet
- Kan je gerichter shoppen omdat je weet wat bij je past
- Weet je welke kleuren je mooi staan
- Weet je hoe je het advies in de praktijk moet brengen