Ook klaar met kledingstress?

Kijk eens in je kledingkast. Hoeveel kledingstukken heb je waar je minder blij mee bent of die je bijna nooit draagt? Hoeveel is het je waard om geen kledingstress meer te hebben en je comfortabel te voelen in al je kleding?

Ik help je graag op weg naar een kledingstijl waarin jij je comfortabel in voelt, je straalt en ook nog eens “Echt jij!”. Oude kleding wordt weer “als nieuw” in nieuwe verrassende combinaties. Een kledingadvies zorgt ervoor dat je efficient en gericht kunt shoppen in winkels of op internet. Op die manier doe je minder miskopen en kost kiezen minder tijd. Mijn advies is een investering waar je levenslang profijt van hebt.

geen

miskopen

meer?

investering

voor je

leven

Investeringskosten

Tarieven 2020:

Actie: Duo kleur- en stijladvies voor 197,- De inhoud is hetzelfde als een persoonlijk compleet kleur- en stijladvies, maar dan voor twee personen waarbij je samen kijkt naar jouw eigen stijl en kleur (duur ongeveer 2 uur):

  • Kleuradvies met basis stijltips 97,-
  • Compleet kleur en stijladvies  157,-
  • Shoppen in eigen kast 177,-
  • Personal shoppen 157,- -
  • Workshop kleur en stijl voor 4-6 personen: 175,- -

Bij meer dan 50 km reisafstand (25 enkele reis) komen er 39 ct per km reis/tijd kosten bij.

Bij een advies als vervolg op een eerder individueel advies, geldt een aangepast tarief. Voor maatwerkadvies, neem contact met mij op. Voor bedrijven gelden andere tarieven.

Verrassingstip: Verras iemand in jouw omgeving met een kadobon voor één van bovenstaande adviezen!