Ook klaar met kledingstress?

Kijk eens in je kledingkast. Hoeveel kledingstukken heb je waar je minder blij mee bent of die je bijna nooit draagt? Hoeveel is het je waard om geen kledingstress meer te hebben en je comfortabel te voelen in al je kleding?

Ik help je graag op weg naar een kledingstijl waarin jij je comfortabel in voelt, je straalt en ook nog eens “Echt jij!”. Oude kleding wordt weer “als nieuw” in nieuwe verrassende combinaties. Een kledingadvies zorgt ervoor dat je efficient en gericht kunt shoppen in winkels of op internet. Op die manier doe je minder miskopen en kost kiezen minder tijd. Mijn advies is een investering waar je levenslang profijt van hebt.

geen

miskopen

meer?

investering

voor je

leven

duurzaam:

"oude" kleding

in

nieuwe combinaties

Investeringskosten

Tarieven 2022:

Speciaal aanbod: Duo- Kleur- en stijladvies: 207,- Een compleet Duo-Kleur en Stijladvies, waarbij jullie de tijd en aandacht tijdens het advies delen. Na het advies krijgt ieder een persoonlijk e-book met stijltips.

  • Kleuradvies met basis stijltips 97,-
  • Compleet kleur en stijladvies  157,-
  • Kast sessie 177,-
  • Coach-shoppen 177,-

Alle kleuradviezen zijn inclusief kleurenkaartjes (in portefeuilleformaat) van de kleurgroepen die jou het meest doen stralen. Deze kaartjes helpen je om te bepalen of een kledingstuk je uitstraling versterkt of niet. Gebruik ze bij het shoppen. Als je het leuk of fijner vindt, kan je bij mij ook een persoonlijke kleurenwaaier aanschaffen, waarbij jouw beste kleurgroepen zijn gecombineerd in één kleurenwaaier: Kleurenwaaier persoonlijke kleuren:  35,-

Reis-tijdkosten: De reis-tijdkosten tot 50 km (25 km enkele reis) zijn inbegrepen bij het advies. Bij meer dan 50 km reisafstand komt er 50 ct per extra km aan kosten bij.

Bij een advies als vervolg op een eerder individueel advies, krijg je 25,- korting.  Voor maatwerkadvies, neem contact met mij op. Voor bedrijven gelden andere tarieven.

Verrassingstip: Verras iemand in jouw omgeving met een kadobon voor één van bovenstaande adviezen!