"Je mag zijn

zoals je

bedoeld bent...!"

Omdat JIJ bijzonder bent...

Ik geniet ervan als iemands ogen gaan stralen! Ik word blij van die “straal-momenten” tijdens mijn adviezen, waarbij iemand verrast in de spiegel kijkt. Uit ervaring weet ik dat het een zoektocht kan zijn om “Echt jij” te zijn en dit uit te stralen. Innerlijk en uiterlijk versterken elkaar. Met mijn adviezen hoop ik je te helpen aan een mooier spiegelbeeld en daarmee ook aan een beter of mooier zelfbeeld.

Mensen, fotografie, natuur, humor en echtheid geven mij energie. Ik hou van mensen en geniet ervan als iemand er mooi uit ziet in zijn of haar eigen stijl. Ik vind het leuk om oude kleding te (her)gebruiken en nieuwe combinaties te zoeken. Kleine aanwijzingen of tips kunnen al een groot verschil maken.

Ik ben er van overtuigd dat jij mag zijn zoals je bedoeld bent. Na een pittige zoektocht naar mijn grenzen en balans ervaar ik nu ruimte en ontspanning om te mogen zijn wie ik ben en dit ook uit te stralen. Ik gun dit anderen ook. Ieder mens is uniek gemaakt. Ieder met mooie eigenschappen en talenten die we mogen inzetten. Mooie eigenschappen, van binnen en van buiten, die zichtbaar mogen zijn. Naast loopbaancoach ben ik dan ook de opleiding tot kledingcoach en personal shopper gaan volgen. Door een kledingadvies hoop ik een steentje bij te dragen aan het zichtbaar worden van jouw mooiste zelf: Echt jij, in stijl!

Herma ten Voorde- Groothedde