"Het was naast inspirerend en leerzaam ook ontspannen en gezellig tijdens het kleur- en stijladvies wat ik kreeg van Herma. Haar advies was afgestemd op mijn persoonlijke vragen en wensen. Ik ben me nu meer bewust van mijn persoonlijke en professionele stijl en smaak, en durf daar ook met meer vertrouwen voor te kiezen. Erg handig voor doelbewust shoppen. De observaties en tips zijn verhelderend en geven een nieuwe blik op je spiegelbeeld; wat je ziet en van iets vindt krijgt meer betekenis. Herma, dank je wel voor deze leuke en nuttige ervaring!"

- Mieke -

"Ik heb een “shop in je eigen kast”-advies gehad van 2 uur. Ik heb Herma ervaren als warm, belangstellend en professioneel. Ze nam de tijd om mij te leren kennen voordat ze advies gaf, waardoor het advies echt persoonlijk werd. Door samen in mijn kast te kijken, heb ik een heleboel nieuwe combinaties ontdekt. Verrassend! Het voelt alsof ik nieuwe kleding heb gekocht. Bij het adviesgeven, vertelde Herma het effect van de combinaties en gaf ze tips en tricks die ik voortdurend toepas als ik ga winkelen of op zoek ga naar nieuwe combinaties in mijn eigen kast."

- Fina -

"Eind december heb ik een kleur en stijladvies van Herma gehad. Herma geeft op een prettige manier advies zonder opdringerig te zijn en kijkt naar  wie je bent als persoon. Samen met Herma heb ik gekeken naar de kleuren die mij goed en minder goed staan, door het advies durf ik nu meer kleuren te dragen.

Daarnaast hebben we gekeken naar de kleding die ik in de kast heb, kleding waar ik over twijfelde kan ik anders combineren waardoor ik mij er wel prettig in voel.

Als ik nu ga winkelen weet ik beter welke dingen ik beter kan laten hangen en wat me juist laat stralen." 

- Annelies -